Animatie logopediepraktijk Verkade

Logopediepraktijk Verkade
Spraakmakend

Leer de medewerkers van Logopediepraktijk Verkade in Roosendaal kennen

In de praktijk werken vier logopedisten. We hebben elk onze eigen specialismes en weten elkaar goed aan te vullen. Hieronder stellen wij ons aan u voor.

Neem contact met ons op

Liesbeth Verkade

Mijn naam is Liesbeth Verkade. In juli 2001 ben ik afgestudeerd als logopedist en per 1 september 2001 werk ik in de praktijk in Hoeven. In 2004 heb ik de praktijk overgenomen. Sindsdien ben ik dus logopedist én praktijkhouder. In 2009 is daar een tweede praktijk bijgekomen, locatie Tolberg in Roosendaal. Inmiddels hebben we ook een vestiging geopend in de Westrand in Roosendaal en in Rucphen.


Ik werk voornamelijk met kinderen met ernstige articulatiestoornissen, kinderen met spraak-/taalproblemen in combinatie met autisme- en/of gedragsproblematiek en met volwassenen met slikstoornissen. De afwisseling in het werk en het persoonlijk contact met de patiënten spreken mij nog steeds erg aan.

Laura de Vries

Mijn naam is Laura de Vries en ik werk sinds juli 2009 bij Logopediepraktijk Verkade. Eerst werkte ik alleen op de locatie Tolberg, maar vanaf januari 2013 is er een dependance in de Westrand bij gekomen. Naast mijn werk voor de Logopediepraktijk Verkade, werk ik ook in het ziekenhuis in Goes.


Ik werk het liefst zowel met kinderen als met ouderen. Deze variatie van hulpvragen en manier van communiceren vind ik erg leuk. De laatste jaren heb ik verschillende scholingen gevolgd. Zo heb ik cursussen voor afwijkende mondgewoonten, articulatiestoornissen, stotteren en selectief mutisme gedaan.


Tot ziens in de praktijk!

Mandy Mutsaerts

Mijn naam is Mandy Mutsaerts. In 2016 heb ik mijn diploma voor logopedie behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en sinds 2017 werk ik bij Logopediepraktijk Verkade. Ik vind het erg leuk om kinderen en volwassenen te kunnen helpen met de communicatie in hun dagelijkse leven.

Naast de basis van de opleiding heb ik mij verdiept in het behandelen van kinderen met o.a. autisme, lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, hechtingsproblemen en leer- en/of gedragsstoornissen in combinatie met een logopedische hulpvraag. Ook heb ik een cursus met betrekking tot stemtherapie en een cursus gebarentaal gevolgd. In de toekomst zou ik graag een scholing Sensorische Integratie willen doen.

Dorieke van Domburg 

Mijn naam is Dorieke van Domburg. Sinds april 2017 werk ik met veel plezier bij logopediepraktijk Verkade locatie de Tolberg. Ik zie voornamelijk kinderen met spraak- taalproblemen en afwijkende mondgewoonten. Ik ga graag de uitdaging aan om de kinderen kletsend en verstaanbaar de deur uit te laten gaan! In dit vak moet je jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen, daarom blijf ik diverse cursussen volgen.
Logopediepraktijk Verkade
Tolbergcentrum 55 
4708 GB Roosendaal

T: 0165-391026

M: 06 - 46 23 43 96Zundertseweg 3a

4715 CH Rucphen

T: 06 - 46 23 43 96